Senaste nytt

Information
Har ni önskemål om uppstart av ny fakultet, frågor kring våra olika instruktörskurser eller andra frågor? Kontakta proACT admin@proactcourse.org

Information 2017-06-02
Nu finns ny information om vår dagkonferens och årsmöte den 9 oktober. Läs mer under våra flikar “Annual meeting” samt “Konferens och årsmöte 2017”.

Information 2017-03-30

Angående inköp av kursböcker
-Påminner om att böcker behövs beställas i god tid inför era kurser. Helst minst 8 veckor innan ni behöver böckerna. Finns böcker i lager går leveransen dock betydligt snabbare.
-Information kring licensavgifterna skickas till koordinatorerna i början av april.

Föreningens årsmöte med dagkonferens kommer i år att ske den 9 oktober på Arlanda. Mer information kommer på hemsidan.

Har ni önskemål om uppstart av ny fakultet, frågor kring våra olika instruktörskurser eller andra frågor? Kontakta proACT koordinatorer Nina Alveberg (Norge) nina.alveberg@proactcourse.org eller Åsa Lindby (Sverige) asa.lindby@proactcourse.org

Information 2015-11-05

Nu är den svenska nya plattformen igång att använda till den digitala produkten. Den är mer användarvänlig än den förra och det går att spara sluttestet.
Fraktpristrappan vid beställning av böcker är uppdaterad!

Information 2015-10-07
Som flera utav er märkt så kan man inte spara sluttestet under tiden man jobbar i det på webben. Gör man inte klart hela testet direkt så får man börja om från början. Efter kontakt med förlaget så undersöker de nu möjligheten till att flytta och anpassa proACT produkten till en annan plattform. Vi återkommer med besked så snart vi kan!

Utbildningsmaterialet är klart!

proACT ersätter ALERT från och med hösten 2015.

Vi sitter nu sedan en tid äntligen med böckerna i vår hand. Dessutom arbetar vi med de sista finputsningarna på det övriga materialte inför lanseringsmötet som går av stapeln i slutet av augusti (se mer under rubriken “Lanseringsmöte”)

Vi vill återigen tacka alla som väntat tålmodigt på att materialet ska bli färdigt.

Alla utbildningsorter som önskar använda proACT course erbjuds medlemskap till en kostnad av 100 SEK/utbildningsort. För redan etablerade ALERT fakulteter tillkommer ingen annan extra avgift att gå över till proACT course.

Inbetalning av årlig medlemsavgift görs till:
Bankgiro 551-0565
IBAN: SE72 5000 0000 0527 4101 5996
Bic: ESSESESS
Märk inbetalningen med ”Utbildningsort och namn på en kontaktperson inklusive e-postadress”

Föreningens organisationsnummer är 802472-5502

Officiell adress:
proACT course
c/o Kliniskt Träningscenter
Universitetssjukhuset Örebro
70185 Örebro

Kontaktperson i Sverige: Titti Thorén 0046-54 61 45 91

titti.thoren@proactcourse.org